Принципи HACCP

Принципи HACCP, відповідно до вимог, українського законодавства повинні бути впроваджені в усіх підприємствах надають нижчеперелічених послуги:

Категория Подкатегория Пример секторов
A Сільськогосподарське виробництво – тваринництво Тварини, риба, виробництво яєць, виробництво молока, бджільництво, рибальство, полювання, звіроловство
B Сільськогосподарське виробництво – землеробство Фрукти, овочі, зерно, спеції, продукти садівництва
C Переробка – швидкопсувні продукти тваринництва, в тому числі будь-яка діяльність після сільськогосподарського виробництва, наприклад забій худоби М’ясо, птиця, яйця, молочна і рибна продукція
Переробка – швидкопсувні рослинні продукти Свіжі фрукти і свіжовичавлені соки, консервовані фрукти, свіжі овочі, консервовані овочі
Переробка – продукти з тривалим терміном зберігання при кімнатній температурі Консервовані продукти, печиво, сухі сніданки, рослинне масло, питна вода, напої, макарони, борошно, цукор, сіль
D Виробництво кормів Корми для тварин, корми для риб
E Громадське харчування Готелі, ресторани
F Торгівля харчовими продуктами Роздрібні магазини, ларьки, оптові бази
H Послуги Водопостачання, чистка, каналізація, утилізація відходів, розробка продукції, процесів і обладнання, ветеринарні служби
G Транспортування і зберігання Транспортування і зберігання
J виробництво обладнання Технологічне обладнання, торгові автомати
K Виробництво (біо) хімічних речовин Добавки, вітаміни, пестициди, ліки, добрива, миючі засоби, біокультури
I Виробництво пакувальних матеріалів Пакувальні матеріали

 

Принципи HACCP

Аналіз ризиків і критичних контрольних точок (ККТ).

Встановлення критичних меж для ККТ.

Процедури контролю ККТ.

Корегуюча дія.

Проведення внутрішнього аудиту

Як мені впровадити HACCP на підприємстві?

Ви можете замовити розробку HACCP у наших фахівців з індивідуальним підхід до вашого підприємства і вашої специфіці робіт.

Comments are closed.