Пропонуємо наступні ТЕМИ НАВЧАННЯ
Система управління якості
ДСТУ EN ISO 9001:2018, EN ISO 9001:2015, ДСТУ ISO 9001:2015, ISO 9001:2015;
- Внутрішній аудитор систем управління і представник керівництва з питань системи управління якістю: ДСТУ EN ISO 9001:2018, EN ISO 9001:2015, ДСТУ ISO 9001:2015, ISO 9001:2015;
- Впровадження системи управління якістю – роз’яснення вимог стандарту ДСТУ EN ISO 9001:2018, EN ISO 9001:2015, ДСТУ ISO 9001:2015, ISO 9001:2015
Система екологічного управління
ДСТУ ISO 14001:2015, ISO 14001:2015
- Внутрішній аудитор систем управління і представник керівництва з питань системи екологічним менеджментом: ДСТУ ISO 14001:2015, ISO 14001:2015;
- Впровадження системи екологічного управління – роз’яснення вимог стандарту ДСТУ ISO 14001: 2015, ISO 14001:2015
Безпечність харчових продуктів
ДСТУ ISO 22000:2018, HACCP
- Внутрішній аудитор систем управління і представник керівництва з питань системи управління безпечністю харчових продуктів: ДСТУ ISO 22000:2018, HACCP;
- Впровадження системи управління безпекою харчовими продуктами – роз’яснення вимог стандарту ДСТУ ISO 22000:2018, HACCP
- Відмінності між ISO 19001:2011 і ISO 19001:2018
- Особливості стандарту ISO 45001:2015
- Вимоги стандарту енергоменеджменту – ISO 50001:2018
- Особливості при впровадженні системи управління якістю медичних виробів. Вимоги до регулювання – ISO 13485:2016, ДСТУ EN ISO 13485:2018
- Вимоги до фармацевтичного виробництва – GMP. Внутрішній аудитор GMP