ПРОВЕДЕННЯ НАВЧАННЯ НА ТЕРИТОРІЇ ЗАМОВНИКА

Пропонуємо наступні ТЕМИ НАВЧАННЯ

 

Система управління якості

ДСТУ EN ISO 9001:2018, EN ISO 9001:2015, ДСТУ ISO 9001:2015, ISO 9001:2015;

  1. Внутрішній аудитор систем управління і представник керівництва з питань системи управління якістю: ДСТУ EN ISO 9001:2018, EN ISO 9001:2015, ДСТУ ISO 9001:2015, ISO 9001:2015;
  2. Впровадження системи управління якістю – роз’яснення вимог стандарту ДСТУ EN ISO 9001:2018, EN ISO 9001:2015, ДСТУ ISO 9001:2015, ISO 9001:2015

Система екологічного управління

ДСТУ ISO 14001:2015, ISO 14001:2015

  1. Внутрішній аудитор систем управління і представник керівництва з питань системи екологічним менеджментом: ДСТУ ISO 14001:2015, ISO 14001:2015;
  2. Впровадження системи екологічного управління – роз’яснення вимог стандарту ДСТУ ISO 14001: 2015, ISO 14001:2015

Безпечність харчових продуктів

ДСТУ ISO 22000:2018, HACCP

  1. Внутрішній аудитор систем управління і представник керівництва з питань системи управління безпечністю харчових продуктів: ДСТУ ISO 22000:2018, HACCP;
  2. Впровадження системи управління безпекою харчовими продуктами – роз’яснення вимог стандарту ДСТУ ISO 22000:2018, HACCP
  3. Відмінності між ISO 19001:2011 і ISO 19001:2018
  4. Особливості стандарту ISO 45001:2015
  5. Вимоги стандарту енергоменеджменту – ISO 50001:2018
  6. Особливості при впровадженні системи управління якістю медичних виробів. Вимоги до регулювання – ISO 13485:2016, ДСТУ EN ISO 13485:2018
  7. Вимоги до фармацевтичного виробництва – GMP. Внутрішній аудитор GMP

Comments are closed.